Waarom ik gekozen heb voor Medik8

 

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 is geheel vegan, vrij van parfum, synthetische geurstoffen en van onder andere parabenen, is dierproefvrij en maakt gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor elk specifieke huidprobleem en staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

 

De filosofie erachter spreekt mij vooral erg aan.

*Vitamine C voor overdag om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het is een sterk antioxidant voor het bestrijden van vrije radicalen om zo fijne lijntjes, rimpels, zonneschade en ongelijke pigmentatie te voorkomen. Ook stimuleert het de collageenaanmaak om de huid voller en steviger te maken. 

*Daaroverheen altijd SPF, ja gehele jaar door, gemaakt van biologische filters die ook het verouderingsproces verminderen.

*Retinol, Vitamine A voor in de avond, het wondermiddel wat mij betreft. Dit krachtige ingrediënt helpt fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, het vermindert zichtbaar acne en verstopte poriën.